So samozavlažovacími hrantíkmi rozkvitne vaša terasa, balkón aj lodžia

Milujete pestovanie kvetín a rastlín, ale limitujú vás rozmery balkóna?

Alebo už vás omrzel vzhľad a dispozícia štandardných kvetináčov?

Vyskúšajte našu novinku – samozavlažovacie hrantíky, ktoré je možné ľubovoľne skladať horizontálne aj nad seba. Ušetríte priestor, ubudnú vám starosti so skladovaním a navyše elegantne skrášlite svoj balkón či záhradnú verandu.

Poďme sa teraz pozrieť na ich hlavné prednosti.

 5 výhod samozavlažovacích hrantíkov IMG_1032_adobespark

1.    Variabilita pri skladaní

Každý hrantík je vybavený polohovateľnými piliermi, s ktorých pomocou je možné vertikálne aj horizontálne pripájať ďalšie hrantíky. Váš záhon tak môžete budovať do poschodia, do tvaru pyramídy alebo vytvoriť súvislý, neprerušený záhon hýriaci farbami kvetín a rastliniek.

2.    Šetrí miesto na balkóne aj doma

Vďaka skladaciemu systému záhon ľahko prispôsobíte rozmerom vášho balkóna či terasy. Hlavne majitelia balkónov a lodžií iste ocenia možnosť poschodového skladania, ktoré šetrí drahocenný priestor.

Na zimu a po presadení môžete hrantík rozložiť späť na diely, aby vám doma zbytočne neprekážal.

3.    Mobilita a ľahkosť

Už žiadne prácne prenášanie kvetináčov z miesta na miesto. Ku hrantíku si môžete objednať pojazdné kolieska a ľahko ho premiestniť tam, kam práve potrebujete. Vďaka kompaktnej veľkosti (40 x 40 x 26 cm) a nízkej hmotnosti je manipulácia s hrantíkom hračkou.

4.    Samozavlažovací systém

Dno hrantíka slúži ako nádržka, ktorá zadržiava vodu a zároveň bráni jej úniku. Každá stena je ďalej vybavená vodnou zátkou. Ak dôjde k preliatiu alebo nadmerným dažďom, zátky stačí vytiahnuť, čím ochránite rastliny pred úhynom.

5.    Elegantný dizajn, odolnosť a životnosť

Hrantíky si zamilujete tiež pre ich prútený vzhľad, ktorý verne napodobňuje ratan. V skutočnosti ide o polyetylén, ktorý vyniká vysokou odolnosťou voči UV žiareniu, vetru, dažďu a pod. Hrantíky tak znesú aj náročnejšie počasie a vydržia vám dlhé roky.

 


Samozavlažovacie hrantíky využijete na pestovanie rastlín, okrasných kvetín, bonsajov alebo byliniek. Zostavenie hrantíka je jednoduché a zvládnete ho svojpomocne aj bez náradia. Ako na to, vám ukážeme v inštruktážnom videu.