Premena u Pepy Libického

 

Poznáte z programu Libovky Pepy Libického

V dnešnom diele Libovek ste mohli vidieť, aká jednoduchá je montáž 3D samolepiacich kamenných obkladov. Celú montáž hravo zvládnete sami a bez nutnosti špeciálneho náradia.

3D SAMOLEPÍCÍ KAMENNÝ OBKLAD
Samolepiaci kamenný obklad je vhodný skoro do akejkoľvek miestnosti. Premena je rýchla, jednoduchá a takmer bezprašná. Nepotrebujete na to špeciálne náradie alebo odborníka. Skrášliť tak môžete akýkoľvek priestor alebo podklad, stačí, aby bol očistený a zbavený akejkoľvek mastnoty. Viac sa samozrejme dozviete v našom videu.

Vybrať si môžete z niekoľkých variantov

Sivý pieskovec
Kúpiť
Biely mramor
Kúpiť
Kvarcit multicolor
Kúpiť
Železný povrch
Kúpiť
Čierná bridlica
Kúpiť

Výborný parťák k samolepiacim obkladom alebo betónovej stierke

Dizajnové akustické panely vytvoria nielen príjemný a moderný priestor, ale zároveň Vám výrazne zlepšia akustiku miestnosti.

Panely disponujú zvláštnou akustickou vrstvou, ktorá je tvorená vysoko kvalitnou plsťou, jadrom z MDF a 3D drevenou dyhou, ktorá je z pohľadovej strany. Vďaka kvalitnej plsti má panel nielen skvelé akustické vlastnosti, ale dokáže zvýšiť zvukovú pohodu v miestnosti. Vďaka odľahčenej konštrukcii sú panely prekvapivo ľahké (9kg/m2) a veľmi ľahko sa s nimi manipuluje. Na zrezanie v smere lamiel postačí kobercový nôž, cez lamely potom bežná okružná píla. Skvele doplní akýkoľvek interiér či už samotnej alebo v kombinácii s kamenným obkladom alebo betónovou stierkou.

Vybrať si môžete z niekoľkých variantov

Čierny dub
Koupit
Svetlý dub
Kúpiť
Sivý dub
Kúpiť
Hnedý dub
Kúpiť
Orech tmavý
Kúpiť